Aug 18, 2011

Fell in Love Again!


Assalamualaikum korang semua...lama aku tak update...almaklumlah puasa ni aku kurangkan ngadap komputer...hihi. Tapi ari ni aku nak citer yg aku dah jatuh cinta lagi skali kat Suju. YEAYYYY!!!! Aku betul2 fell in love kat Mr Simple yg sangat2 simple n sangat2 catchy! Jom layan =P


Yang ni plak versi stage dengan lagu 'Superman' yg betul2 buat aku senyum dalam tidur (^____^)


Aku percaya korg pon minat suju jugak kan...pada anti-fan, jgn jeles sbb dlm masa dua minggu je album suju terjual lebih dari 100,000 unit n view kat You tube mencecah lebih 7 juta view! (N aku rasa aku sumbang 1 juta view kot.wawawa.) Thanks to my sister Wany coz sharing this =)

Ok korang...bye...take care...selamat bersahur & selamat berpuasa! Last but not least, khas buat:

Lee Teuk yg sangat sweeeeettt... =P
Donghae yg sangat hensem.. <3
Shiwon yg sangat macho.. @.@
Heechul yg sangat cool.. ^,^
Eun Hyuk yg sangat rap.. (~^,)
Sungmin yg sangat cute.. (^^)
Ryeowook yg sangat superior.. (o0,)
Kyuhyun yg sangat mantap.. (>,<)
Shindong yg sangat superb.. ;)))
n Yesung yg sangat sexyyy.. <3 <3 <3


LoVe yOu So DaMn MuCh!!!!!

Thanks for your comeback <3


6 comments:

Chachos Cheezy Wedges said...

err... fan kpop?? hahaha... boooo!! jgn marah ea.. gurau2 je.. ^__^

missxidi said...

wekkk...tak kesah pon...grup ape pon ader anti-fan =P

K O R I E said...

hehe. korie pun penyumbang viewers diorang dkt youtube tau.. haha~
btw suju mmg daebak

Chachos Cheezy Wedges said...

hahahaha... betol2!! kah3x...

missxidi said...

@korie: sangat2 setuju...hihi...suka sgt tengok diorg wat comeback yg sngat catchy walaupon 10 0rg jer. korie tengok la chachos ni jom blasah beliau!

Nafisah Ruslan said...

ramai betul blogger minat k-pop.. hehe
selamat hari raya

Related Posts with Thumbnails