Jul 14, 2011

Blogger baru ni selambe je cakap blog aku tak best!!!

Blog dia best sangat ker??

Assalamualaikum readers. Memang panas jer kan telinga kalo orang selamba2 jer cakap blog aku tak best. Pastu siap tambah cakap aku plak blogger yang tak best. Ape dia ingat aku ni MyVi lagi best ker? Ish, geram betol la!

Citer dia cmni...aku tanya blogger ni baek2 cmner nak tukar url and wat auto direct supaya follower pon tak ilang? Then dia bleh plak jawab 'ala tak yah tukar url...bukan best pon blog u...u pon tak best, malas blog walking.'

Aku yang mendengar terus jadi cmni  (--")... nape la mamat ni jujur sangat..terus cair taik telinga aku n tamatkan perbualan. Dah la tengah sakit perut, lagi tmbh sakit...huhu...sampainyer hatimu!

Dalam hati aku cakap, 'blog dia ni best sangat ker?'. Cer korang tengok n bagi komen.


Blogger baru ni start blogging bulan mac 2011 tapi follower dah dekat 400 dah. Hebat kan? Blog beliau ni best dari segi penceritaan beliau yang macam tengah bercakap ngan pembaca. Tu yang follower dia terus bertambah je tuh. Patut la dia cakap blog aku tak best...aku ni tak pandai bercerita agaknye.huhu.

En Jai ni sape? Dia ni orang biasa2 jer...tapi penasihat n teman susah senang aku...jom pi terjah blog beliau kasi up trafik beliau. Memang dia ckp aku blogger tak best tapi aku tetap syg kat beliau.hihi. Marah2 kat atas tu sandiwara jer...hihi. Baru2 ni beliau selalu tak sihat...smoga cepat sembuh ye syg... <3

Aku sedar aku tak brapa aktif sebab bila penat balik keje, aku slalunya baca entry org tnpa tinggalkan jejak. Aku blogging untuk taip ape yg aku suka, share ngan blogger lain n aku suker kalo org suka baca entry aku =) Aku tak la mencari follower...tapi aku suka follow blog yg best2. So blog mana yg aku follow tu sumer blog best2!

Tq kepada semua follower blog xidi! Tanpa korang siapalah aku...cewah2...hihi...

Take care korang, bye!!!

P/s: MyVi lagi best ada wat contest tau. Pi cek kat facebook k!

13 comments:

Irshadim said...

haha. story buat suspense je.

Farhana Jafri said...

hahaha mati2 ingtkan kne ckp cmtu.. upeny giik smate2.. bijak ea.. hik3.. ur blog pun okay pe.. best je bce :)

missxidi said...

@irshadim: hihi sori wat awak suspen =)

missxidi said...

@farhana: tq 4 d compliment =) pasni nak soh readers terjah blog awk plak la.hihi.

Jay said...

wakakakaka..giler wehhhh..mengamuk orang ni..hahaha...aik cik adik sayang takkan Jay cakap camtu pun nak marah??hehehe..thanks buat entry for me...rasa dihargai sangat..(bangga tak ketentuan hala)..hahahaha...

missxidi said...

@jay: perasan jer lebey ni....

myhatiku said...

smoge beliau cepat sembuh :)

Wahyu said...

poyo lah dayah nie!!!!

missxidi said...

@myhatiku: tq dah sembuh dah kot...kdg2 jer ngada2 sakit...kihkihkih...

@wahyu: hihi...poyo skali skala jer...hihi...

K O R I E said...

aiyo suspended btol la!
huhu

Mr Rileks said...

hampeh tul, ingat nak tolong maki blogger tu... hahaha... saspen tajuk nie... :P

missxidi said...

@korie & mr rileks: jgn marah yer...hihi...

titan said...

aku dah agak dah..tajuk aje kasi gempak nih. hehe..

Related Posts with Thumbnails