Jul 30, 2011

Lion Pride! (Ni takder kene mengena ngan S'pore)

Salam korang! Sape yang belum kenal ngan Kevin Richardson, beliau ni BIOLOGIST n ZOOLOGIST yang pandai menjinakkan haiwan liar. (Tiba2 aku nak jadi biologist n zoologist yg REAL - maksud aku bukan kat kertas je.hikhikhik.). Pape pon, jom tengok video yang menyentuh hati ni! Menyentuh hati kot, tak tau p'kataan ape yg sesuai. Hehe. Peace!




Thanks for viewing!


5 comments:

blogtilldrop said...

tak kena ngap tak per..kalau kena

missxidi said...

kalau kene...kenyang la singa tersebut.hihihi.

hamzah ian said...

beso singa tu.. haha

Chachos Cheezy Wedges said...

nak beli singa tuh boleh x?? hahaha~~

missxidi said...

@hamzah: best kalo kiter betul2 bleh buat main cmtu...mcm teddy bear dah gamaknyer!

@chachos: boleh beli...tapi simpan kan zoo je la.hihi.

Related Posts with Thumbnails