Jun 14, 2010

Beautiful Blogger Award

Haha...thanks  
aan 
sebab bagi aku award nih...Ni first award tau...i xsangka u! (tengah miong sebab terlampau suka).
Jom kita layan...tatap award ni jangan kelip2 mata ok!



1. Thanx the person who gave you the award and link the person
 
Yup. Special thanks to aan again for her kindness & frenliness sebab tag nama aku untuk award nih =)
Love u muah2!hehe.
 
 
2. Spread the words to 15 bloggers who you like and you think their blogs are awesome!
 
 Ok. Yang ni susah. Sebab sumer blog yang aku follow n lawat, sumer best2. Aku try ek.

Aan (of cos sbb dia yg bg award nih)

Pada yang xde dalam senarai tak bermaksud korang tak besh....cuma soklan ni soh senarai 15 je...ni blog yg slalu aku blogwalking la pagi2 masuk opis.hehe.


3. Tell 7 things about yourself
 
1. Suka membaca novel Sophie Kinsella (ni dah tentu la)
2. Suka tengok CSI smpai snggup bergadoh ngan adik aku especially bila dia sebok nak tengok mr.bean
3. Tak suka dengar radio lama2. Paling lama pon 15 minit pas2 rasa sakit telinga je.
4. Sangat centa pada Jack aku.hehe.
5. Dulu masa kecik2 nak jadi wartawan or penulis sebab suka sangat menulis. Banyak tulis diari then hujung tahun g tanam blakang rumah -- takot orang baca.haha.
6. Suka LAKSA PENANG! *adoi terliur plak. Suka makan makanan yang cepat disediakan @ fastfood.
7. Dah jatuh hati jadi budak belog!
 
Okeh. Tamat la sudah sesi menerima award yg pertama ni..nak makan. LAPAU!
 
  

5 comments:

diriku said...

tahniah sbb dpt award =]

Wanie said...

missxidi~thanks ya..jemput2 la dtg blog kite slalu ek..:)

kaizen shinobi said...

woah! dapat award! hehe.. tengs2.. ahaks~

bellar0ssa said...

hey dear. tq award tau.huhu dah pernah buat pasal award ni.. tp nanti credit kat next entri ye =D

missxidi said...

@diriku: tq yer =)
@wanie: u r most welcome.hehe.ok xidi dtg slalu k.
@kaizen: same2 q =)
@bellarossa: okeh, no prob!

Related Posts with Thumbnails