Jun 7, 2010

Vacancy: Boyfriend. Urgent!




"Edye...ko tolong carikan untuk aku lelaki yg baek2."

Ni la luahan kata2 kawan baek aku semalam...sedih sungguh dia...dah banyak kali putus cinta..orang dah biasa bercinta, sunyi kalau tiba2 xde boyfren yang amek berat apetah lagi kalau tbe2 jadi single.

Ish3...susah sangat ke nak dapat lelaki baek sekarang?sampai perlu mintak tolong org laen...then aku terpikir sape kawan lelaki aku yang seswai ngan bff aku ni ek? dia ni baek n lembut orgnye...tapi slalu salah pilih lelaki untuk jd teman hidup...agaknye betul bak kata omputih "u have to kiss hundred (100) frogs b4 you kiss d prince!" wah banyaknyer~~~ sape yang sanggup nak cium katak? hohoho.

Sebenarnye org p'puan kene cari bakal suami...bukan cari boyfren...sbb org lelaki mmg byknye cari gf dlu, dah btul2 ready baru cari bakal isteri...betul x?erm...susah bila b'cerita soal perasan perasaan ni...huhu...

So....JEJAKA2 SINGLE & BAEK HATI & TGH CARI COLAN ISTERI, SILA BAGI TAU AKU..BLEH AKU REKEMEN KAT BFF AKU NIH!

& Pada sesape yang baca post ni, sila2 la komen bagi pendapat yerk...assalamualaikum, peace no war (^_^)

4 comments:

heart~ said...

erk... mmg susah nk cari lelaki yg baik skarang tp kite kna ingt, masih ade lg lelaki yg baik =)

insya'Allah, kalo jodoh tu dh ditetapk oleh Allah, akn jmpe la nnti MR.RIGHT tu...

jmput singgh n komen my blog gak yer =)

missxidi said...

@heart: tq 4 ur opinion...sy sokong!hehe.2 la yg sy g tau kat my bff 2...1 hari nanti msti ada mr right unt dia kan...

Dernier Jay said...

Lelaki sekarang ni da tak macam dulu-dulu, zaman bapak kte. Skg ni makin rmai buaya kot. emm, tp seelok2ny suruh la dye chillex dlu. Jgn gopoh nak bcinta balik kalau tak ready. Bila kte cari mang x dapat. Tak cari tu yg ttbe nmpk ;D

missxidi said...

a'a betul tu jay. sy pon ada nasihat dia jgn main terkam je...siasat dulu...hohoho...

Related Posts with Thumbnails