May 25, 2011

Biasiswa JPA

Assalamualaikum & sejahtera semua!


Ni aku baca paper JPA nak bagi peruntukan biasiswa kepada 4000 pelajar cemerlang. Wow! best la kalo dapat biasiswa JPA...time aku blaja dulu student yang dapat biasiswa JPA la yang paling masyuk skali. Mana taknyer, duit tu masuk betul2 time orang lain sumer tengah pokai. Hihihi.


Biasiswa yang JPA umumkan ni untuk budak yang SPM tahun 2011 ni. So adik2 sila la belajar sungguh2 dan jangan lepaskan peluang dapatkan biasiswa ni, ok! Terms dia lagi strict coz khas untuk student yang dapat 9A+...almaklumla student dah ramai yang pandai2...tak macam dulu2. Daripada paper yang aku baca ni, 1,500 biasiswa diperuntukkan bagi Program Ijazah Luar Negara (PILN) manakala 2,500 biasiswa untuk Program Ijazah Dalam Negara (PIDN).


Kepada readers yang baca entry ni, hebah2kan la berita ni kat sedara mara supaya adik2 yang amek SPM tahun ni akan blaja lebih tekun. Chaiyok!!!




Nak tau lebih lanjut, sila klik sini.


Nak tengok website JPA, sila klik sini.






Take care, bye3!


p/s: nyesal tak blaja betol2 dulu.sob2.



3 comments:

Adam Roslan said...

8A Terus dapat Biasiswa kan :)

Garis Panduan Gambar dan Iklan dalam Akhbar dan Majalah di Malaysia

Wanie said...

jpa mmg masyuk dri ptptn..hehe
xpyh bayar balik..

missxidi said...

@adam: 8a dapat ker? mcm susah je...p'saingan tinggi kot

@wanie: tau xper!

Related Posts with Thumbnails