May 27, 2011

Contest Menulis Surat Tak Rasmi: Lebih RM6 Ribu Untuk Dimenangi!

Assalamualaikum n hai korang! Watper tu? Ooops..mestilah tengah blog walking kan...hihi.

Ni ada berita gembira untuk semua blogger! Mungkin ramai yang dah tau coz banyak kat iklan TV. In fact, contest ni pon abah aku yang soh join (caya lah abah!). hihi. So...


Fyi, pos Malaysia ada anjurkan pertandingan menulis surat tak rasmi iaitu berkenaan pengalaman n harapan jadi anak malaysia. Jom cek tis out!


Ha ni la iklan yg pos malaysia siarkan. patriotik tak? yela kan tak lama lagi masuk bulan merdeka...mgkin pemenang akan jadi salah satu sejarah m'sia coz diumumkan 31 ogos? mana tau kan...tiba2 rezki kita ke.hihi. Jom la join. Aku bukan nak tamak so aku share ngan sumer orang supaya dapat join jugak.

Tarikh tutup contest ni 30 Jun 2011 so ada masa lagi la nak g google ker...nak cari idea ke...nak interview atuk nenek ker...(^^,) Coz dulu kalo blaja pasal sejarah mesti slalu tanya atuk n nenek tapi diorang dah takde ni...sob2..kene la cari sendiri kan.huhu.

Hadiah memang best giler.

Kalo johan dapat RM3000.00, buku setem n sijil.
Kalo naib johan dapat RM2000.00, buku setem n sijil.
Kalo tempat ke-3 dapat RM1000.00, buku setem n sijil.
N tak lupa jugak...
Kalo saguhati dapat RM200.00 untuk 10 orang peserta, buku setem n sijil.

Jadi korang tak yah la harap duit nuffnang sangat kalo dah menang contest ni. hihi.




Ape tunggu lagi? Senang jer contest ni...kalau ada blogger menang, nnt jangan lupa inform kat gengblogger or kat n3 ni yer!

Bye bye bye! Take care!

P/s: Baca syarat penyertaan dulu yer. Kalo tak silap den, untuk student skolah menengah jer (--''). T'pakse la den guno namo adik den yg duo orang tu ha. isk isk isk...

3 comments:

izni diyana said...

nak join tp dh abeh sklah pulk....huhuhu :(

Mohd Yusuf said...

macam best je, teringin jugk nk dpt duit JOHAN....hahhaaa

missxidi said...

@izni soh la adik2 join =)
@yusuf boleh dapat punya...mana ada kemahuan, situ ada jalan! chayok!

Related Posts with Thumbnails