May 26, 2011

Harini Besday Zack Zukhairi

Assalamualaikum and sejahtera sumer! Sihat tak???



Just nak inform kat blogger tegar sape yang tak kenal ngan Zack Zukhairi kan...blog yang paling aku suka baca entrynyer (coz ada blog yang aku suka singgah sebab tutorial...blog cute...informative..dll) - so harini besday si Zack ni la. 

Hepi besday n smoga panjang umur k!

Tadi aku ade g tengok fb beliau...byk betol org wish dia. So aku pon wish jugak la.



Ni je entry yg nak tulis. Hihi. Bukan nak promote blog Zack tapi saje nak inform korang sumer!

Take care! Bye bye Bye (^^,)


5 comments:

Mohd Yusuf said...

sama dgn aku la...hari nie 26 mei pun hari jadi aku...hehehee

missxidi said...

yeker? hepi besday jugak =) banyaknyer blog awak, pandai awk manage. tp sy folow 1 je la, ok?

Adam Roslan said...

Happy Birthday jugak :)

Garis Panduan Gambar dan Iklan dalam Akhbar dan Majalah di Malaysia

Wanie said...

sape zack ni?hehe

happy birthday to him ^_^

missxidi said...

hai wanie! bleh klik kat link nama dia kat n3 atas ni =)

Related Posts with Thumbnails